Annons
Foto: Arkivbild

Två misstänks för brott i Skellefteå – polisen omhändertog bilnycklar

NYHETER Två personer misstänks för narkotikarelaterade brott.

Annons

Polisen kontrollerade dels en man i Skellefteå vid klockan 22.40 på tisdagskvällen. Patrullen fick misstankar om narkotikapåverkan och han medtogs för provtagning. Mannen misstänks nu för ringa narkotikabrott (eget bruk). En anmälan har gjorts.

Cirka två timmar senare stoppades och kontrollerades en bilist i centrala stan. Även här fick polisen misstankar om narkotikapåverkan. Efter en provtagning upprättades en anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Bilnycklarna togs omhand.

Om det av särskilda skäl anses finnas risk för fortsatt trafikbrottslighet får polisen tillfälligt omhänderta nycklar i syfte att förhindra det. Även fordonet om så krävs.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons