Annons
Dollystyle uppträder i Skellefteå på lördagen i Brazil Jack-tältet.

Händer i helgen 7-9/6 ”Konsert med Dolly Style, djurfri cirkus och Kraftloppet”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

FREDAG 7/6

Norrvalla: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 30+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, Bryggargatan bar, Grannen, O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, , New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 8/6

Centrum: Idag firas alla lokala hjältar. Ni som njuter, handlar och upplever vårt lokala utbud. Vi lyfter fram Skellefteås värdskap och tackar både er som handlar och njuter av vårt lokala utbud men också alla de som jobbar i våra butiker, salonger, caféer och restauranger. Det bjuds på uppträdanden på torget, inne på Vintergatan och Citykompaniet, mellan kl. 11-15.

Bergsbyn: Den 8 juni är det dags för Kraftloppet Cykel. Starten går från Bergsvallen i Bergsbyn, Skellefteå. Loppet går i härlig natur kring Skellefteås skogar och är även seedningsgrundande till CykelVasan (endast distans 53 km)

Sjungande dalen: 120 års Jubilerande Cirkus Brazil Jack presenterar en djurfri föreställning med artister från 4 kontinenter. Gravitationstrotsande luftakrobatik, Fransk lindans, internationella clowner och komiker, atleter från Sydamerika, stor välspelande orkester och årets sensation, från Ghana, gummimannen George.

Sjungande Dalen: I vintras passade Dolly Style på att överraska sina fans med att meddela att de åker ut på sin längsta turné någonsin; Dolly Style Circus Tour. En turné där Dolly Style tar sin kommande nya färgsprakande show till en unik miljö; Brazil Jacks Cirkustält. Idag uppträder de här i Skellefteå.

Norrvalla: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Rustique: Nattklubb, Lördagsklubben 23+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Grannen Pub: Ikväll bjuder DJ Ulrik på nostalgimusik från 50-talet och tidigt 60-tal. Han kommer lira Rock n Roll, Rockabilly, Rythm n Blues.

Texas Longhorn, O’Learys, Allstar, Scandic, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 9/6

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons