Annons
Bratislava är ny destination från Skellefteå. Foto: Pixabay

Nytt direktflyg från Skellefteå till oväntad destination: ”Ser absolut en tillväxtpotential från Skellefteå Airport”

RESA goTO Nordics lanserar återigen nyheter från Skellefteå Airport.

Annons

Den här gången är det direktflyg till Bratislava, huvudstaden i Slovakien, som presenteras. Under veckoslutet 21-24 mars 2019 avgår resorna.

På flighten, som sker med en Boeing 737 med 189 säten, finns möjlighet att boka såväl en enkel flygstol som paketerade resor med hotell. Tack vare Bratislavas geografiska närhet till Wien och Budapest kan kompletta weekendresor också bokas till dessa städer.

– Vår senaste lansering av direktflyg från Skellefteå Airport till Riga var en succé och bokades slut på några veckor. Vi är givetvis mycket glada för det positiva mottagandet vilket ger oss möjlighet att fortsätta att erbjuda weekendflyg till intressanta destinationer. Vi har tidigare framgångsrikt genomfört egna flygningar till Amsterdam och Riga, och vi kommer snart att lansera fler destinationer från Skellefteå och våra andra avreseorter i Skandinavien. Vi ser absolut en tillväxtpotential från Skellefteå Airport och vi har för avsikt att stärka vår närvaro ytterligare, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är enligt pressmeddelandet att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter, eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare.

– Bratislava är en riktig ”bubblare” och Budapest och Wien är alltid populära weekend-destinationer. Att från Skellefteå Airport kunna erbjuda alla tre, är en unik möjlighet som vi naturligtvis hoppas att Norrlänningarna utnyttjar. Fler direktflygningar till intressanta Europeiska destinationer öppnar också möjligheten för att få resenärer att använda flygen för att resa in till vår region och Svenska Lappland. Vi fortsätter enträget vår strategi för att kunna erbjuda ännu fler intressanta resmål och resmöjligheter direkt från Skellefteå säger Robert Lindberg, VD för Skellefteå Airport.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons