Annons

Fler akter klara för folkfesten

Annons

NÖJE Det artistprogram som tidigare har presenterats får nu ytterligare två akter.

Förutom de mästerskap som ska avgöras i Skellefteå under SM-veckan arrangeras andra event kring detta. Två folkfestområden ska byggas upp, ett på Möjligheternas torg och det andra i anslutning till skidstadion.

Sedan tidigare har artister och akter som Reclaim The Music, Brolle, Södra Station, Mares, Linda Bengtzing, Markolio, Yankho & Daniel samt Bolibompadraken presenterats som underhållning på SM-veckan.

Nu kompletteras detta program med två akter till: Idol-tvåan Hanna Ferm och ett lokalt band från Kulturskolan.

Det lokala bandet – som består av Thea Svensson, Alexander Engström, Anton Myrenius, Elias Sirviö och Gustav Viklund – inviger fredagkvällens scenprogram på torget. Bandet spelar blandade musikstilar från Journey (Don´t stop believing) till Foo Fighters.

På onsdagen kompletteras familjefesten med Hanna Ferm, känd från Idol 2017. Hanna Ferm stod mot Chris Kläfford i finalen av Idol och aldrig tidigare i tävlingens historia har det skiljt så få röster i semifinalen. Hannas debutsingel ”Never Mine” släpps den 2 februari.

Här ser du vilka dagar vilka artister uppträder »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons