Annons

Kan bli Årets Glasögonbärare

Annons

Ingela SpecsaversIngela Norberg. Foto: Specsavers

MODE Ingela från Skellefteå har chans att vinna en resa till Tanzania.

För tionde året i rad utses Årets Glasögonbärare som handlar om att uttrycka sin personlighet och stil med glasögon – och bland 2015 års tio semifinalister återfinns Ingela Norberg från Skellefteå. Hon har nu chans att bli vinnare i tävlingen och få åka på en resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt Ge Syn, samt medverkan i en modeartikel i PLAZA Kvinna.

– Det är jättekul att jag har gått vidare och jag håller såklart tummarna för vinst då jag gärna följer med till Tanzania och gör en insats. Det är en mänsklig rättighet att kunna se ordentligt, säger Ingela Norberg, semifinalist i Årets Glasögonbärare 2015 i ett pressmeddelande.

Den slutliga vinnaren utses av en jury med hjälp av svenska folket som kan rösta på Specsavers Facebook-sida. Årets finaljury består bland annat av Emilia Klang, mode- och skönhetschef på PLAZA Kvinna, Petra Tungården, stylist, modebloggare och modechef på Metro och Metromode samt fjolårets vinnare Menfa Baris.

– Jag kommer först och främst leta efter en person som bär upp sina glasögon med självförtroende och som på ett tydligt sätt använder bågarnas hjälp till att höja sin look. Till det hoppas jag på att hitta en härlig personlighet, säger Emilia Klang.

Vinnaren utses den 2 september.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons