Annons

Händer i helgen 5-6/6

Annons

hander_i_helgen_1

NÖJE Ikväll fylls centrum av firande och glada studenter. Den officiella studentfesten hålls ikväll på Verandan.

Fredag 5/6

Hela dagen har vi sett traktorer med tillhörande vagnar fyllda med glada studenter. Nu har även solen tittat fram och det är dags för en skön afterwork med kollegorna eller vännerna, på någon av stadens pubar eller restauranger. Ikväll är det studentfest på Verandan från kl. 22.00. Det finns lite biljetter kvar vid entrén, som man kan lösa på plats.

Allstar är det Nattklubb från klockan 22.00 och kvällens DJ spelar sköna hits hela kvällen. Åldern är 18+.

Om vädret tillåter så kommer det finnas möjlighet att hänga på takterrassen på O´learys ikväll. I övrigt så är det Tacobar, Carl-Viktor, Bishops Arms, Coasters, Bryggargatans bar och Old Williams som håller öppet.

Lördag 6/6

Idag är det Sveriges nationaldag. Den kan man bland annat fira på Bonnstan med massa sång, dans och aktiviteter. Under eftermiddagen är det dags för den årliga cirkusen att komma till stan. Cirkus Maximum uppträder på Sjungande dalens IP både lördag och söndag.

Bryggargatans bar håller öppet med skön lounge-musik tillsammans med bröderna Norrfors.

Kvällen bjuder på Nattklubb både på Verandan och Allstar. Det är 20+ som gäller på båda ställena och dörrarna öppnas redan 22.00.

Pubarna O´learys, Old Williams, Tacobar, Coasters, Carl-Viktor och Bishops arms håller öppet i vanlig ordning.

Vi ses i vimlet!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons