Annons

”Det var dags att satsa”

Annons

lavouge

MODE Hit flyttar företaget efter trogen tjänst på samma ställe i 55 år.

Det har snackats och spekulerats om vem som ska ta över lokalen nedanför Lekia på Trädgårdsgatan i centrala Skellefteå. För nån vecka sedan kom en skylt upp som visade på att det blir frisörsalongen La Vogue, som flyttar in där inom kort.

I 55 år har man huserat uppe i Åhlénshuset (Tempohuset för vissa) på andra våningen. Det är en av Skellefteås anrikaste frisörsalonger som nu storsatsar på nytt utseende och fler anställda.

– Vi kände att det vara dags att gör en satsning, berättar Linda Hellgren, som är en av ägarna på salongen och fortsätter.

– Genom att få en efterlängtad entré direkt på markplan kommer det att bli ett stort lyft för oss, samt att vi kommer att få stora fräscha lokaler på två plan nu.

Genom denna satsning kommer man även anställa ännu en frisör för att klara av den efterfrågan som de har i dagsläget.

I slutet på på maj, närmare bestämt den 30 maj, blir det stor invigning för att sedan öppna upp för de första kunderna den 1 juni.

– Bland de första kunderna i den nya salongen får vi se ett antal deltagare i årets studentbal, som ska göras extra fina för en oförglömlig kväll på stadshotellet, berättar Rebecca Lundqvist som också är delägare på salongen.

Totalt kommer sex personer att sysselsättas i de nya lokalerna på Trädgårdsgatan.

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons