Annons

Nu blir det fler avgångar

Annons

Gekås Ullared Fotograf: Jesper Molin fd PeterssonFotograf: Jesper Molin fd Petersson / Gekås Ullared

RESA I fredags släpptes nyheten om flyg mellan Skellefteå och Ullared. Det blev succé och det första datumet sålde slut på mindre än ett dygn.

Det var på fredagsförmiddagen som Gekås, researrangören Scandjet och flygplatserna i Skellefteå och Jönköping presenterade nyheten med en tvådagars upplevelseresa till Scandinavians största varuhus. Den första flygningen såldes slut på mindre än ett dygn och efterfrågan är fortsatt mycket stor. Ett extraflyg kommer att sättas in med avgång den 12 november.

– Vi är överväldigande av det gensvar vi fått på Ullaredsflyget, särskilt med tanke på att resorna ligger 6 månader fram i tiden, och de flesta nog har fullt upp med att planera och boka sommarsemestern vid denna tiden på året, säger Boris Lennerhov, VD på Gekås i ett pressmeddelande.

Antalet platser på det nyinsatta flyget är begränsat och försäljningen sker från och med idag, måndag, kl 11:00 hos utvalda resebyråer och via hemsidan Ullaredsflyget.se .

– Ullaredsflyget är tveklöst en fullträff precis som vi hade hoppats. Vi har aldrig upplevt en charterresa säljas så fort säger Sasha Djakovic, VD och en av grundarna till Scandjet i Göteborg.

Extraflygningen genomförs 12-13 november 2014.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons