Annons
SKELLEFTEÅ Lördag den 26 maj kommer de till Skellefteå.">

Qulinez spelar på Mollys

href="http://www.megafonen.nu/noje/qulinez-spelar-pa-mollys/"> SKELLEFTEÅ Lördag den 26 maj kommer de till Skellefteå.

Annons

SKELLEFTEÅ Lördag den 26 maj kommer de till Skellefteå.

Mollys presenterar idag bokningen Qulinez.

– Det här är en bokning som vi kommer att titta tillbaka på om ett halvår och småskratta och undra hur vi lyckades få dem till Skellefteå. Med den musikaliska talang och den enorma uppbackning de har av branschens största aktörer så kommer de spela på arenor och inte nattklubbar i Norrland i framtiden, säger Tobias Norrfors på Mollys

– Vi hade från början tänkt boka dem till vår studentfest men ändrade oss. Skellefteå behöver fler grymma klubbkvällar så det känns mycket roligare att kunna sprida ut sådana här händelser. Det här blir en bra månadsfinal innan studentveckorna drar igång.

Svenska dj-duon Qulinez har utnämnts till ”Breakout Stars of 2012” av inflytesrika housesajten Beat My Day och har bl.a blivit spelade av Swedish House Mafia på gruppens uppmärksammade show i Madison Square Garden i New York i december.

Qulinez består av barndomsvännerna Alexander Lager och Johannes Gustafsson. I slutet av 2011 startade de Qulinez och skickade en demo till Steve Angello (Swedish House Mafia) på Size Records som direkt blev intresserad och signade dem.

Lördag den 26 maj kommer de till Mollys!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons