Annons
SKELLEFTEÅ ”Vill bjuda på show för både killar och tjejer”">

Ordnar nattklubb & visning

href="http://www.megafonen.nu/mode/de-ordnar-nattklubb-visning/" target="_self"> SKELLEFTEÅ ”Vill bjuda på show för både killar och tjejer”

Annons

SKELLEFTEÅ ” Vill bjuda på show för både killar och tjejer”

Den 3 mars öppnar Verandan upp övervåningen för en fullmatad nattklubbskväll. Det är frisörtjejerna i Style By Us som tillsammans med Makeupstore står bakom arrangemanget.
– Det känns som stan lite smått skriker efter nya saker. Alla gillar att gå ut och parta och kan vi då kombinera det med något som vi brinner för så känns det som kvällen kommer erbjuda varje själ något, säger Stephanie.

Vad är det som kommer att hända under kvällen?
– Kvällen startar med mingel innan visningen startar. Visningen gör vi tillsammans med MakeUpSTORE. Där kommer vi bjuda på show för både killar och tjejer och fokus kommer ligga på hår och smink. Efter det kör vi nattklubb och dansgolv. I DJ-båset har vi Joel Norrfors som kommer köra all night long, säger Sandra.

Arrangemanget håller alltså till på övervåningen på Verandan där Station8 tidigare hade nattklubb.
– När vi diskuterade valet av lokal var vi alla ganska överens om att det var där vi skulle vara. Jag tror vi kan tala för alla när vi säger att vi saknar stället. Att det sedan är nytt och fräscht där inne är kul och alla är nyfikna på vad som hänt där. Lokalen var därför solklar för oss alla tre.

Moa, Stephanie och Sandra är alltså de tre som dragit igång hela grejen.
– Det känns otroligt roligt att få göra något utöver det vanliga. Att få vara med från början till slut och arrangera en klubb-kväll är superroligt. Det är mycket att tänka på men vi alla gillar utmaningar och det här kommer bli superbra.

När? Lördag 3 mars 22.00-02-00
Ålder: 20 år
Pris: 100 :-
Förköp: På T-shirtstore från den 6 februari.

Läs Style By Us blogg här på Megafonen.nu >

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons