Annons
SKELLEFTEÅ Station8 bjuder upp till stor fest med The Voice.">

S8 och The Voice till stan

class="alignnone size-full wp-image-7689" title="The Voice" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/09/thevoice.jpg" alt="" width="468" height="264"/> SKELLEFTEÅ Station8 bjuder upp till stor fest med The Voice.

Annons

SKELLEFTEÅ Station8 bjuder upp till stor fest med The Voice.

Nu står det klart att Station8 ska öppna upp portarna uppe på folkparken för en trevlig nöjeshelg i Oktober.

I våras ordnade Station8-ägarna en helg med Toxicbars 18-års koncept och en klassiker Club 27, som blev väldigt omtyckt av gästerna, som var där.

Nu har man fått möjligheten igen, att ordna nya nöjen uppe på folkparken, med siktet inställt på att få ordna fler tillställningar.

– Vi ska prova denna helg i oktober, och slår den väl ut, så kommer vi att fortsätta att ordna några kvällar till fram till nyår, säger Joachim Manberg, delägare på station8.

Fredag 14oktober

Det ena konceptet de kommer att köra är ett samarrangemang med radioprogrammet ”vakna med the voice” som sänds på morgonen på kanal 5. Hela festen kommer att filmas, sedan klippas ihop och sändas under en hel vecka på ”vakna med the voice”.

Kvällens DJ:s är Sebastian Voght och DJ Qute (De kommer att spela kommersiell dansant ny musik), som även kommer att agera programledare för TV-inspelningen. Med sig har de även värdinnor och dansare, som ska ge den extra kryddan på kvällens fest.

Tider och förköpsbiljetter kommer att meddelas inom kort, så att just du inte ska missa denna festkväll.

Lördagskvällen håller man fortfarande på att pussla ihop, och man kommer att återkomma med mer information när allt är klart om vad som kommer att hända den 15:e Oktober på folkparken.

Hur känns det att vara tillbaka i nöjessvängen igen?

– Det känns otroligt inspirerande att få vara tillbaka, och att få jobba med ”the Vocie” känns också roligt, säger Manberg och fortsätter.

– Vi har fått höra från många skelleftebor att det saknas alternativ för nöjen här i stan, och vi vill vara med och tillfredsställa de nöjeslystna Skellefteborna.

 Hur går det med jakten på nya lokaler?

– Vi letar för fullt, men det är trögt just nu och därför vill vi hålla igång vårt varumärke, Station8, med några trevliga nöjeskvällar i Skellefteå under tiden, berättar Manberg.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons