Annons
SKELLEFTEÅ Midnight express trivs i Skellefteå.">

De tar hand om damerna

class="alignnone size-full wp-image-3499" title="Midnight Express" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/10/publik4midnight-Custom.jpg" alt="" width="468" height="223"/> SKELLEFTEÅ Midnight express trivs i Skellefteå.

Annons

SKELLEFTEÅ Midnight express trivs i Skellefteå.

Coverbandet Midnight express kommer till Johanna i parken nu på fredag. De har hållit på i över 15 år och spelat på flera fantastiska ställen runt om i Sverige. Nu kan de även lägga till Norge och Finland som ny spelplatser på deras meritlista.

– Ja vi känner oss väldigt glada att få utöka vårt speldistrikt, säger Anders Appelqvist sångare och gitarrist i bandet.

Vad kör ni för typ av covers?

– Vi kör rätt mycket 80-tals rock, men vi kör ju givetvis massor med andra stilar också. Vi kör ju Schlagers, pop och svenska hits bland annat, säger Anders.

Det är ladies night i Skellefteå på fredagkväll, ska ni bjuda på något extra då?

– Vi ska ge gärnet och bjuda upp till en riktigt bra partykväll så att ALLA blir nöjda och glada, meddelar Anders.

Ni har ju spelat i Skellefteå tidigare vad tycker ni om skelleftepubliken?

– Ja vi har spelat många gånger i Skellefteå, bland annat på torget då Tomas Ledin gästade Skellefteå under en sensommarkväll i augusti, full fart i öltältet var det hela kvällen, berättar Anders och fortsätter:

– Vi har även spelat på Johanna i parken tidigare och även andra företagsfester i stan.

– Nu ser vi framemot att göra en kanonspelning på Johanna i parken på fredag och att det blir lika bra drag som det brukar vara när vi gästar Skellefteå, säger Anders.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons