Annons
SKELLEFTEÅ Nu kan Megafonen.nu som första media avslöja att Mange Schmidt och Wille Crafoord kommer att spela i Bergsbyn i sommar.">

Mange Schmidt till Bergsbyn

class="alignnone size-full wp-image-1918" title=""Förfesten" i Bergsbyn" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/05/schmidt_crafoord.jpg" alt="" width="468" height="144"/> SKELLEFTEÅ Nu kan Megafonen.nu som första media avslöja att Mange Schmidt och Wille Crafoord kommer att spela i Bergsbyn i sommar.

Annons


Foto: Pressbild

SKELLEFTEÅ Nu kan Megafonen.nu som första media avslöja att Mange Schmidt och Wille Crafoord kommer att spela i Bergsbyn i sommar.

Redan i början av maj kunde Megafonen.nu berätta att rikskända artister skulle uppträda på Förfesten i Bergsbyn i sommar. Nu är det spikat vilka artister det är: Mange Schmidt och Wille Crafoord. Tillsammans med Krutov ska de uppträda.

– Otroligt roligt att vi kan bjuda Bergsbyn och de tävlande på det här, säger tävlingsledare Torbjörn Degerström.

”Förfesten” är öppen för alla och arrangeras tisdagen den 13 juli inför Scandinavian Open som spelas den 15-18 juli. Artisterna kommer att uppträda i ett tält som rymmer närmare 800 personer.

Biljetter köper man i shopen på Discgolfterminalen. För mer information, ring 0910-52426.

Läs också:
5/5 – Kända artister till Bergsbyn

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons