Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Flera stoppade av polis – Skelleftebo slog larm om inbrott

NYHETER Två förare har bötfällts av polisen i helgen. En tredje misstänks för brott. Polisen har också fått rycka ut till Morö Backe med anledning av ett misstänkt bostadsinbrott.

Annons

En person misstänks ha kört drogpåverkad i helgen. Bilen stoppades i Skellefteå vid halv två-tiden, natten till lördag, och patrullen blev misstänksam. De tog med sig föraren, genomförde en provtagning och upprättade en anmälan om rattfylleri.

Senare på lördagsförmiddagen kontaktades polisen om en berusad person i centrum. På platsen omhändertogs denne enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. Patrullen ska även ha hittat narkotika, så personen misstänks för ringa narkotikabrott (innehav).

Annons

Under natten till söndag ska en person på Morö Backe ha väckts av ett misstänkt ljud. Det var strax efter midnatt och personen befarade ett inbrott, så hen larmade polisen. Framme på platsen anträffades ingen misstänkt person, men polisen har upprättat en anmälan.

Samma natt, strax före klockan två, stoppades en förare på väg 95 vid Varuträsk. Polisen utfärdade en ordningsbot då bilen visade sig vara belagd med körförbud. En annan förare bötfälldes för samma sak under natten till måndag, efter att ha stoppats i Kåge vid halv fyra-tiden.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons