Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Misstänkt grovt rattfylleri på skoter – slagsmål och olaga hot

NYHETER Polisen larmades flera gånger under helgen i Skellefteå. Här är ett axplock helgens händelser.

Annons

Under natten till lördag kontaktades polisen av en person som passerat en dikeskörd bil, i närheten av Bergsbyrondellen. När en patrull kom till platsen befann sig en berusad man i anslutning till fordonet.

Enligt polisen faller misstanken om rattfylleri eftersom ingen har sett körningen, men patrullen omhändertog mannens bilnycklar för att förhindra att han körde därifrån.

Under natten till söndag larmades polisen sedan om en misshandel på en centrumrestaurang. En patrull åkte till platsen, höll förhör och avfärdade två personer. Senare vid tre-tiden stoppades en skoterförare, som omhändertogs och nu misstänks för grovt rattfylleri.

Samma natt bötfälldes två personer, en på grund av offentlig urinering och en bilförare som spelat hög musik på allmän plats.

Sent på söndagskvällen gjorde polisen slutligen ett ingripande norr om Skellefteå, där en man greps i en bostad. Han misstänks ha hotat en annan person med ett tillhygge. Ingen ska ha kommit till fysisk skada i samband med händelsen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons