Annons
Foto: Pexels / Arkivbild

I helgen: Våld och störande musik – misstänkt person körde in i skjul

NYHETER I helgen ska en person ha blivit utsatt för misshandel i centrum. En annan man misstänks bland annat för grovt rattfylleri.

Annons

Under natten mot lördag ska en man ha blivit misshandlad av flera andra personer i centrum. Polisen ryckte ut klockan 00.48, höll förhör och upprättade en anmälan. Det finns inga uppgifter om att brottsoffret behövt uppsöka sjukvård, meddelar polisen.

Klockan 02.58, natten mot söndag, bötfälldes sedan en bilförare som förde oväsen i Skellefteå. Den formella brottsrubriceringen är ”förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik”. Bötesbeloppet är 1 000 kronor.

Slutligen inträffade en singelolycka på Sunnanå under den tidiga söndagsmorgonen. Polisen larmades klockan 04.57 och åkte till platsen, där en bilist uppges ha kört in i ett cykelskjul. Föraren, en man, fick följa med patrullen för provtagning och förhör.

Mannen misstänks nu för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott, meddelar polisen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons