Annons
GES-trion Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt. Foto: Pressbild

GES klara för Skellefteå och nya sommarfestivalen: ”Verkligen en lyckträff – vi är fantastisk glada”

MUSIK GES är klara för Skellefteå Summertime-festivalen 2022.

Annons

Härom veckan berättade vi att den nya festivalen Skellefteå summertime music & life festival flyttas fram till augusti 2022. I dag tillkännager arrangörerna att GES ska inta den stora scenen, som deras enda framträdande norr om Sundsvall nästa sommar.

Trion Thomas ”Orup” Eriksson, Anders Glenmark och Niklas Strömstedt är klara att spela under festivallördagen. Festivalgeneralen Gunnar Karlsson minns superhits som ”När vi gräver guld i USA” och uttrycker sin stora glädje i ett pressmeddelande.

– Att få inviga med GES är verkligen en lyckträff. Vi är fantastisk glada att vi har kunnat locka en så pass stor turné till Skellefteå, dessutom till premiären på vår stora festival.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons