Annons
Elias Burvall och Hugo Holmberg tilldelas 5 000 kronor vardera. Foto: Christian Mård

Avgångseleverna Elias och Hugo uppmärksammas för sitt gedigna engagemang: ”Har ett starkt driv”

NYHETER Elias Burvall och Hugo Holmberg som just gått färdigt Bygg- och anläggningsprogrammet har tilldelats Bygmastipendiet.

Annons

Avgångseleverna Hugo Holmberg och Elias Burwall från Anderstorpsgymnasiet har fått motta Bygmastipendiet för deras motivation och framåtanda under utbildningen.

I ett pressmeddelande beskriver rektor Johanna Smitt stipendiaterna som två elever med stort intresse och driv. De ska också ha fått mycket beröm på sina praktikplatser.

– Både Hugo och Elias är välförtjänta stipendiater. De har ett starkt driv som lett till en fantastisk personlig utveckling. Vi ser alla ljust på deras framtid och önskar dem stort lycka till, jag är säker på att de kommer klara av allt de än tar sig an, säger Johanna.

Annons

Syftet med stipendiet är att inspirera fler att satsa på en utbildning och karriär inom byggbranschen, och att skänka yrkesstolthet till ungdomar på väg ut i arbetslivet.

Vinnarna ska antingen ha gjort en skolprestation utöver det vanliga, lyckats vända en nedåtgående spiral eller med ambition och stolthet ha byggt något anmärkningsvärt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons