Annons
Strandfesten LNLP är tillbaka. Arkivbild: Herman Dahlgren

Händer i helgen 25-28/7: ”LNLP beach party, pop- & visfestival och marknad i Byske”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Torsdag 25/7

Norrvalla: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Skråmträsk: Ikväll har man möjlighet att prova på Dansstilen Tango ute på Skråmträsk Kvarn.

Folkparken: Ikväll dansas det till bandet Framed.

Café Kajutan: Varje torsdag i sommar underhåller artisten Joel Nunez på Scenen.

Annons

FREDAG 26/7

Norrvalla, bollhallen: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Byske: Sommarmarknaden brukar gå av stapeln i slutet av juli varje år och locka 90-100 knallar från olika delar av Sverige och Norden. Utbudet varierar stort, här kan du hitta allt från kläder, smycken och hantverk till ett nytt kök.

Burträsk: Sommarens tips från Edelviks Trädgård, smaka på Burträsk 2019. Varje fredag från och med 5/7-2/8. Totalt fem tillfällen 5,12,19,26/7 och 2/8. Denna välpaketerade upplevelse kommer att aktivera alla dina sinnen, men framförallt ditt smaksinne. Under en eller två dagar får du smaka på lokala ostar, bröd, Burträskburgare och Edelviks trädgårds egna grönsaker. Du får på samma gång uppleva den vackra bygden kring Burträsket.

Nordanå: En helkväll med hela tre akter som kommer underhålla på natursköna Nordanåområdet. Det handlar om Bokaspers Orkester, Seinabo Sey och Timbuktu & Damn. På området kommer även ett mat & dryckestält att finnas.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 30+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, Bryggargatan bar, O’Learys, Grannen Pub, Bishops Arms, , New GR och Old Williams håller också öppet.

LÖRDAG 27/7

Klössand, Lövånger: Strandfesten LNLP är tillbaka utanför Lövånger med festligheter från 12.00 och fram till sent på natten. Läs mer här »

Norrvalla: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Byske: Sommarmarknaden brukar gå av stapeln i slutet av juli varje år och locka 90-100 knallar från olika delar av Sverige och Norden. Utbudet varierar stort, här kan du hitta allt från kläder, smycken och hantverk till ett nytt kök.

Kurjoviken: Den populära och unika festivalen Sävenäs Pop & Visfestivalen är tillbaka. Andra året vid den vackra miljön vid Kurjovikens Havsmarina i utloppet av Skellefteälven är festivalens nya placering. 13 akter med en blandning av Pop & Vis artister kommer att synas på scenen under kvällen.

Rustique: Nattklubb, 23+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Grannen Pub: DJ Robin spelar rockiga toner för gästerna ikväll, från kl. 22.00.

O’Learys, Bishops Arms, Texas Longhorn, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 28/7

Folkparken: Sommarloppis på Folkparken. Fynda bland ett stort utbud av begagnade prylar eller sälj dina egna gamla saker och ge dem ett nytt liv. Varje söndag hela sommaren med start 16 juni till 11 augusti.

Byske: Sommarmarknaden brukar gå av stapeln i slutet av juli varje år och locka 90-100 knallar från olika delar av Sverige och Norden. Utbudet varierar stort, här kan du hitta allt från kläder, smycken och hantverk till ett nytt kök.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons