Annons
SKELLEFTEÅ Jätteturnén gör ett stopp i Skellefteå i november.">

Ruffriders till Folkparken

class="alignnone size-full wp-image-12548" title="Ruffriders Logga (1 av 1)" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/Ruffriders-Logga-1-av-11.jpg" alt="" width="468" height="316"/> SKELLEFTEÅ Jätteturnén gör ett stopp i Skellefteå i november.

Annons

SKELLEFTEÅ Jätteturnén gör ett stopp i Skellefteå i november.

Idag blev det klart att gänget bakom den stora succén Ruffriders kommer att göra ett stopp i Skellefteå på Folkparken den 23:e November med sin största turné någonsin. Kompisgänget som startade i Gällivare med lite galna upptåg på sina skotrar, har nu vuxit så pass stort att de har börjat erövra världen med sina galna moves.

– Vi är otroligt glada över att kunna presentera det största eventet inom skoterfester på folkparken senare i höst, säger Sofia på folkparken.

Nu i höst kommer de att åka runt i Sverige, Norge och finland på sin största turné någonsin och bjuda på både premiär av sin nya film, Ruffriders 8, samt nattklubb med DJ och Liveband.

– På Folkparken den 23:e November blir det nattklubb med DJ från 18-års ålder och uppåt, samt underhållning av det lokala hårdrocksbandet Blister Brigade, berättar Jens Andersson, arrangör på Ruffriders och fortsätter.

– Bland annat kommer man få se följande åkare i filmen detta år, Rasmus Johansson, Jens ”Jenza” Andersson, Daniel Bodin,
Dane Ferguson, Anders ”Ankan” Olsson, Kalle ”KJ” Johansson,Markus Nordin, Emil Olofsson, Jerry Jonsson, Karoline Dallager, Simon Fröling, Joakim Rönnqvist, Marcus Ogemar och många fler.

Mer information kommer, om tider och priser.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons