Annons
Baserat på pressmeddelande
Brynolf & Ljungs nya show "Stalker" gästar Sara kulturhus våren 2022. Foto: Pressbild

Efterlängtad återförening med publiken: Brynolf & Ljung till Skellefteå med helt ny liveshow

NÖJE Under våren 2022 ska magikerduon Brynolf & Ljung inta stora scenen i Sara kulturhus, tillkännager Skellefteå kommun.

Annons

Efter de två utsålda turnéerna ”Hokus Pokus motherf*ckers” och ”Cirkeln” är Brynolf & Ljung tillbaka med en helt ny liveshow. Tillsammans med regissören Edward af Sillén tar duon med sig publiken på en helt ny upplevelse i föreställningen ”Stalker”.

I ett decennium har Brynolf & Ljung bjudit på humorladdade framträdanden som fått publiken att både tappa hakan och ifrågasätta fysikens lagar. ”Stalker” är deras första nya liveshow på tre år och beskrivs som en efterlängtad återförening med publiken.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå kommun
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons