Annons
Sponsrad artikel
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with fs4 preset
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with fs4 preset

Uppåt för köksfabrik i Ursviken – säljer kök utan mellanhänder: ”Flera fördelar för kunderna”

ANNONS Hos Köksförnyarn i Ursviken tillverkas köken i deras egna fabrik vilket gör dem väldigt flexibla. “Vi gör köken exakt så som kunden vill ha dem”, säger Anna Brandt.

Köksförnyarn har tillverkat kök under sitt nuvarande namn sedan 2002. Precis som deras namn antyder så kan de förnya och renovera äldre kök – men de tillverkar även helt nya från grunden.

– Utifrån kundens önskemål ritar vi upp och planerar köken i 3D precis som hos andra aktörer som säljer kök, berättar Angelica Hellgren.

Fördelarna med egen fabrik är många.

Den stora skillnaden ligger i att de själva tillverkar köken i sin fabrik, och på så sätt slipper mellanhänder som lägger på kostnader längs vägen.

– Det är en av de största anledningarna för att du alltid ska be oss om ett förslag innan du beställer ditt nya kök någon annanstans. Många tror att det ska bli dyrt att beställa härifrån, men just eftersom vi inte har några mellanhänder kan vi hålla nere priserna, säger Anna Brandt.

SNABBT FIXAT
Att de bygger och målar själva gör också att specialmått inte blir dyrare än standard – och att det går snabbt att åtgärda ett eventuellt fel ifall det uppstår.

– Om ett mått misstämmer eller en bit blir skadad vid montering så fixar vi en ny lucka direkt istället för att kunden ska behöva vänta i flera veckor på en extern leverantör, säger Anna.

Med egen fabrik har de koll på hela kedjan i produktionen.

För att undvika att missar uppstår erbjuder Köksförnyarn dessutom kostnadsfria hembesök där de mäter upp ditt befintliga kök samt att de har egna montörer.

– Här har vi kontroll på hela kedjan och vet att det inte slarvas någonstans. Att bygga kök är ett hantverk som vi är proffs på, säger Anna.

TIO UTSTÄLLNINGSKÖK
Alla målade kök målas med tvåkomponentsfärg vilket gör att de håller hög kvalité.

– För den som vill få en känsla av köken så är ett besök på vår utställning att rekommendera. Här finns över tio kök uppsatta för inspiration, säger Angelica.

Utställningen finns i samma byggnad som fabriken i Ursviken, 15 minuter från Skellefteå.

– Vi har funderat på om vi skulle ha ett kontor i stan, men fördelarna med att ligga precis vid fabriken överväger. Här kan vi ha direktkontakt med de som bygger köken och direkt kolla vad som är möjligt att genomföra, säger Anna.


Så här ser ett kök ut som Köksförnyarn nyligen byggt efter kundens önskemål.

KÄNDA VARUMÄRKEN
För de komponenter som inte byggs i fabriken samarbetar Köksförnyarn uteslutande med välkända varumärken som Bosch, Siemens, Franke, Norrsten och LG Collection.

– Köper du ett kök här ska du veta att allt håller högsta kvalité, säger Anna.

Förutom att tillverka stommar, luckor och tillbehör till kök så renoverar och målar Köksförnyarn även dörrar och möbler.

– Det finns få begränsningar i vad vi kan hjälpa till med. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare, säger
Angelica.

Megafonen Native


 

 

Köksförnyarn
i Ursviken

Kontakta köksförnyarn via nedan uppgifter för att få ditt drömkök uppritat:
www.koksfornyarn.se
Epost: info@koksfornyarn.se
Telefon: 0910-143 20
Besöksadress: Finsliparvägen 13, Ursviken

ÖPPETTIDER:
Mån-Tors 07.00-17.00
Fredagar 07.00-15.00
Övrig tid efter överenskommelse


SPONSRAT INLÄGG: Hela denna sida är en annons från Köksförnyarn i Ursviken.

Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons