Annons
Foto: Arkivbild

Stölder och trafikbrott: 20 förare bötfällda av polisen under helgen i Skellefteå – körkort togs omhand

NYHETER Under helgen uppdagades två misstänkta stölder och ett stort antal trafikbrott i Skellefteå med omnejd, enligt polisen.

Annons

Lördag, klockan 10.32: Polisen bötfällde tre förare i samband med en trafikkontroll i korsningen Klockarbergsvägen/Kompositörvägen i Skellefteå. Alla tre körde för fort.

Lördag, klockan 22.30: En person ska ha blivit avsluten sin mobiltelefon på en adress på Anderstorp. Polisen larmades till platsen, höll förhör och upprättade en anmälan.

Natten till söndag, klockan 01.21: Polisen kontrollerade trafiken på E 4 vid Boviken. Nio personer bötfälldes för hastighetsöverträdelser – varav två förlorade sitt körkort.

Annons

Söndag, klockan 09.34: Tre förare bötfälldes för att ha kört för fort på Bolidenvägen.

Söndag, klockan 09.34: En cykel hittades på en tomt i Degerbyn. En polispatrull åkte till platsen och konstaterade att den var stulen. Polisen har kontaktat cykelns ägare.

Söndag, klockan 10.05: Ytterligare en trafikkontroll genomfördes på Stationsgatan, vid Parkbrons norra spets. Denna gång passerade samtliga förare utan anmärkning.

Annons

Söndag, klockan 10.24: Fyra nya hastighetsöverträdelser noterades på E 4, Sörböle.

Söndag, klockan 16.14: En personbil stoppades slutligen i centrala Skellefteå. Bilen var belagd med körförbud och föraren, en kvinna i 30-årsåldern, bötfälldes därför.

Under sena söndagskvällen och tidiga måndagsmorgonen inträffade flera viltolyckor i länet, bland annat en i Hedensbyn, men det finns inga uppgifter om personskador.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons